08:00 - 21:00

Δευτέρα έως Σάββατο

6937455986

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email

Facebook

Instagram

Οικονομοτεχνικές μελέτες

Θεωρείται ολέθριο λάθος που πολλές από τις επιχειρήσεις που υπάρχουν ή υπήρξαν δεν εμπιστεύτηκαν τις σωστές οικονομικές μελέτες ιδρύσεως και λειτουργίας τους. Επιπροσθέτως  δεν προγραμμάτισαν, δεν σχεδίασαν, ή δεν πρόβλεψαν την πορεία τους.

Το αποτέλεσμα ήταν ανάλογο της επιλογής τους. Αποτυχία ή κίνδυνος να αποτύχουν με συνέπειες κοινωνικής διάστασης, όπως: απολύσεις, χρεοκοπία και δημιουργία προβληματικών μονάδων.

Οι Οικονομοτεχνικές μελέτες έχουν σαν κύριο σκοπό & στόχο να δώσουν την δυνατότητα στον υποψήφιο και στον εν ενεργεία επιχειρηματία να πάρει την σωστή απόφαση με κριτήριο τον χαμηλότερο κίνδυνο.

 

Είναι λοιπόν αυτονόητο και αναγκαίο ένας οργανισμός που επιθυμεί να ακολουθήσει έναν συγκεκριμένο «οδικό χάρτη» να εφαρμόσει τις ακόλουθες μελέτες ως τον βασικότερο πυλώνα προόδου και ευημερίας:

  • Μελέτες Σκοπιμότητας (για τις υπό σχεδιασμό & ίδρυση επιχειρήσεις),
  • Επιχειρηματικά σχέδια (για τις υφιστάμενες επιχειρήσεις, στην έναρξη του εκάστοτε έτους),
  • Επενδυτικά σχέδια,
  • Προϋπολογισμούς (κυρίως στην έναρξη του εκάστοτε έτους),
  • Μελέτες Βιωσιμότητας των επιχειρήσεων,
  • Μελέτες HACCP & ISO, κ.λπ.

Και φυσικά οι μελέτες δεν σταματούν εδώ. Υπάρχει ένα πλήθος Οργανωσιακών μελετών το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των λειτουργιών της επιχείρησης.

Η εμπειρία από το επιχειρηματικό περιβάλλον έχει δείξει ότι το κόστος μιας μελέτης είναι μικρότερο από το κόστος που θα μπορούσε να επέλθει από την λειτουργία μιας κακώς σχεδιασμένης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας.