08:00 - 21:00

Δευτέρα έως Σάββατο

6937455986

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email

Facebook

Instagram

Προφίλ

Αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας μου,

 

Ονομάζομαι Γιώργος Ε. Κριάρας, είμαι Οικονομολόγος (μέλος του Ο.Ε.Ε.) με ειδίκευση στη Χρηματοοικονομική Λογιστική και στον Έλεγχο Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών.

 

Είμαι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και παράλληλα δραστηριοποιούμαι στο χώρο των επιχειρήσεων και ειδικότερα του πρωτογενούς τομέα, για τριάντα και πλέον χρόνια.

 

Είμαι μέλος του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος (Λ.Ε.Ε.Δ.Ο.) του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 

Έχω σπουδάσει στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Α.Τ.Ε.Ι Στερεάς Ελλάδας (Θέμα Διπλωματικής εργασίας: Ανάλυση λογιστικών στοιχείων και Ανάλυση Βιωσιμότητας των κυριότερων εταιρειών πετρελαίου, περιόδου 2007 – 2013, συμπεράσματα και προοπτικές).

 

Έλαβα μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Λογιστική και στον Έλεγχο Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών (Λ.Ε.Ε.Δ.Ο.) από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (αντί πτυχιακής, παρακολούθηση και

εξέταση τεσσάρων μαθημάτων ειδικότητας) καθώς επίσης και πτυχίο Παιδαγωγικής και Εκπαιδευτικής επάρκειας από την Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Θέμα Πτυχιακής εργασίας: Ανεργία, πολιτικές απασχόλησης και επαγγελματικός προσανατολισμός).

Έχω πραγματοποιήσει δυο συμπληρωματικές μεταπτυχιακές εκπαιδεύσεις με εξετάσεις στα μαθήματα Οικονομικό Έγκλημα (εισηγήτρια κ. Ελένη Ράϊκου) και Δίκαιο των Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

 

Έχω συμμετάσχει ως ερευνητής στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας JeanMonnet του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την εκπόνηση της συλλογικής Έκθεσης με θέμα «Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση σε τομείς – κλειδιά για την ανάκαμψη της Ελλάδας», με υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια.

 

Οι υπηρεσίες που παρέχω αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης με σκοπό την ελαχιστοποίηση του κινδύνου στοχεύοντας παράλληλα στην μεγιστοποίηση του κέρδους με το χαμηλότερο κόστος. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρομαι στις δραστηριότητες της ανάλυσης του κόστους, την χρηματοοικονομική ανάλυση οικονομικών καταστάσεων, τις οικονομοτεχνικές μελέτες, τις προβλέψεις και την εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα όπως είναι η εξυπηρέτηση πελατών, στρατηγικής – οργάνωσης – διοίκησης,  κ.λπ.

 

Επίσης, ασχολούμαι με φοροτεχνικά θέματα φυσικών προσώπων (φορολογούμενους) όπως είναι  οι δηλώσεις εισοδήματος,  περιουσιακών στοιχείων και ότι σχετίζεται με την διαχείριση του εισοδήματος.

 

Η πολυετής μου ενασχόληση στον χώρο των επιχειρήσεων με κάνει να γνωρίζω καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες επιχειρηματίες. Με αφετηρία την θέση αυτή, παράλληλα με την επιστημονική μου κατάρτιση η οποία μου παρέχει τις απαιτούμενες γνώσεις και τα εφόδια, μπορώ να δίνω λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις.

Σας ευχαριστώ και θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε.